Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Retete de suflet
Taiem carnea spalata in cubulete de marime potrivita. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.
Pornim aparatul Multicooker Crock-Pot pe functia sotare la temperatura inalta. Cand aparatul este incalzit punem uleiul si carnea de porc. Dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam si ceapa si o lasam sa se rumeneasca usor impreuna cu carnea.
Oprim aparatul si il mutam pe gatire lenta pentru 4 ore.
Stingem cu rosiile, apa calda cat sa acopere carnea si foile de dafin. Cu o ora inainte de a fi gata punem amidonul diluat in putina apa rece, sare si piper dupa gust. Cand este gata, oprim aparatul si adaugam usturoiul tocat fin.
Servim ostropelul cu mamaliga.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult